Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Curs internaţional

Viața Medicală
Dr. M. C. vineri, 29 aprilie 2011

   În perioada 9–12 aprilie a.c., a avut loc, la Cluj-Napoca, Cursul european de neuroreabilitare, organizat în colaborare de Federaţia Mondială pentru Neuroreabilitare (WFNR), Federaţia Europeană a Societăţilor de Neuroreabilitare (EFNRS), Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN) şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca.  (...)

   În perioada 9–12 aprilie a.c., a avut loc, la Cluj-Napoca, Cursul european de neuroreabilitare, organizat în colaborare de Federaţia Mondială pentru Neuroreabilitare (WFNR), Federaţia Europeană a Societăţilor de Neuroreabilitare (EFNRS), Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN) şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca. Manifestarea face parte dintr-un ambiţios proiect educaţional, ai cărui coordonatori sunt dnii prof. dr. Volker Hömberg, secretarul general al WFNR, prof. dr. Heinrich Binder, preşedintele EFNRS, şi prof. dr. Dafin F. Mureşanu, preşedintele SSNN.
   Programul ştiinţific al cursului a fost organizat în trei module: • Structura fundamentală a reabilitării, stabilirea obiectivelor, procese de monitorizare şi modelul medical al reabilitării • Principiile reorganizării şi recuperării sistemului nervos, instrumente elementare de evaluare şi epistemologia neuroreabilitării • Subiecte speciale. Prezentările ştiinţifice au fost realizate de specialişti români şi străini din domeniile Neurologiei, Neurochirurgiei, Medicinii fizice şi recuperării. Vom reveni cu o amplă relatare a evenimentului într-un număr viitor al săptămânalului „Viaţa medicală“.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.