Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Educaţie în Neurologie

Viața Medicală
Dr. Sorina VASILE vineri, 17 decembrie 2010

   Sute de medici şi studenţi la Medicină s-au reunit, timp de două zile, în Aula Mare a Universităţii „Transilvania“ din Braşov, pentru al 2-lea Curs Internaţional de Tulburări ale Comportamentului Motor (Movement Disorders), eveniment la care numeroşi profesori de prestigiu din străinătate au abordat teme precum boala Parkinson, tulburările de somn sau sindromul picioarelor neliniştite. Programul educaţional condus de dl dr. Cristian Falup-Pecurariu a fost organizat de Movement Disorder Society – European Section (MDS-ES) şi Universitatea „Transilvania“ din Braşov. O relatare de la acest eveniment, semnată de dra Sorina Vasile. (...)

Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
Subtitluri:
Manifestări non-motorii în boala Parkinson
Tulburări ale somnului
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.