Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

FITOTERAPIE ştiinţifică

Viața Medicală
Dr. Carmen NONN vineri, 29 iulie 2011

   Asociaţia Română a Medicilor Fitoterapeuţi (ARMF), cu suportul Laboratoarelor Fares Bio Vital, a organizat, recent, la Geoagiu Băi, al II-lea Congres al Medicilor Fitoterapeuţi din România. Au participat medici de diferite specialităţi, cu competenţă în apifitoterapie, simpatizanţi ai fitoterapiei, precum şi farmacişti specialişti în domeniul utilizării terapeutice a plantelor medicinale. (...)
 

   Asociaţia Română a Medicilor Fitoterapeuţi (ARMF), cu suportul Laboratoarelor Fares Bio Vital, a organizat, recent, la Geoagiu Băi, al II-lea Congres al Medicilor Fitoterapeuţi din România. Au participat medici de diferite specialităţi, cu competenţă în apifitoterapie, simpatizanţi ai fitoterapiei, precum şi farmacişti specialişti în domeniul utilizării terapeutice a plantelor medicinale.
  Prof. dr. Pavel Chirilă, preşedintele ARMF, a menţionat în deschiderea lucrărilor importanţa acestui congres pentru practicarea unei medicini ştiinţifice, bazate pe dovezi, care să fie atât în folosul medicului fitoterapeut, cât şi al pacienţilor. Din prezidiu au făcut parte prof. dr. farm. Viorica Istudor, conf. dr. farm. Cerasela Gird (UMF „Carol Davila“ Bucureşti), prof. dr. farm Radu Oprean (UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca), prof. dr. Simona Drăgan (UMF „Victor Babeş“ Timişoara). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC