Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Flashmob roz la IOB, de Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului de Sân

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 29 septembrie 2020, ora 12:05

Asociația OncoPacienților PHOENIX anunță că va marca 1 octombrie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului de Sân, printr-un flashmob la IOB.

Evenimentul este intitulat „Flashmobul Roz” și se află la ediția a III-a din campania „Zilele Roz” (ediția a VII-a), potrivit detaliilor oferite de reprezentanții Asociației OncoPacienților PHOENIX.

flashmob roz

Astfel, „Flashmobul roz” va avea loc joi, 1 octombrie, de la ora 15:00, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București, pentru a marca Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la sân. Campania „Zilele roz” este realizată cu sprijinul Institutului Oncologic București ( IOB), transmit reprezentanții asociației de pacienți menționate anterior.

Etichete: cancer mamar cancer la san ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la san 1 octombrie flashmob IOB

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.