Newsflash
Diverse

Grupul Bacolux a deschis un hotel de patru stele la Eforie Nord

de Dorina Novac - iul. 12 2022
Grupul Bacolux a deschis un hotel de patru stele la Eforie Nord

Bacolux Hotels România marchează cei 28 de ani de activitate prin deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio Eforie Nord, în apropiere de lacul Techirghiol – cunoscut pentru calitățile apei sărate și a nămolului sapropelic.

Noua locație, un resort de 4 stele din Eforie Nord cu facilități all-inclusive, s-a deschis la 1 iulie și completează destinațiile de vacanță aflate în portofoliul Bacolux Hotels.

Bacolux Hotels

Resortul Bacolux Koralio a trecut printr-o renovare integrală, în urma unei investiții de peste 7 milioane de euro. Acum resortul este clasificat la 4 stele, are 212 camere și apartamente, restaurant și terasă (400 locuri), lobby bar, săli de conferință și întâlniri, precum și parcare.

La capitolul agrement, oaspeții se pot relaxa la Aqua Fun, care include 3 piscine exterioare cu apă salină încălzită (o piscină pentru adulți cu o lungime de 28 m, două piscine pentru copii, 3 tobogane cu apă, bar și terasă (200 locuri). Pentru copii sunt disponibile 2 locuri de joacă.

„Suntem aproape de lacul Techirghiol și acesta ne oferă un plus, astfel putem să benificiem de tot ce înseamnă partea de resurse naturale. Nămolul din Techirghiol are niște proprietăți extraordinare, iar piscinele din cadrul complexului sunt cu apă sărată din acest lac. (...) Ne dorim și avem în plan să dezvoltăm și o parte din wellness și SPA (...) ne dorim să extindem și să facem ca acest hotel să nu fie neapărat sezonier”, a precizat Marius Băzăvan, managing partner & COO Bacolux Hotels România.

De asemenea, la ultimul nivel al hotelului au fost amenajate 3 studiouri, fiecare cu terasă privată, zonă de plajă și jacuzzi. Cel mai mare studio cu o suprafață de 85 mp și terasă de 180 mp oferă o priveliște spectaculoasă asupra stațiunii, atât spre mare, cât și către lacul Techirghiol.

Structura principală a clădirii a fost păstrată, precum și designul balcoanelor, păstrând astfel elementele ușor de recunoscut ale locației inițiale.

Bacolux Koralio se alătură portofoliului Bacolux Hotels România și completează varietatea destinațiilor oferite oaspeților Bacolux. Două resorturi la Herculane Bacolux Afrodita Resort & Spa, Bacolux Diana Resort, un hotel cu profil de business și evenimente private în Craiova – Bacolux Craiovița Hotel & Events și acum un resort de 4 stele, all inclusive, vin să surprindă oaspeții fideli ai brandului.

Bacolux Koralio Eforie Nord va fi deschis în perioada iunie-septembrie, dar managementul este pregătit să prelungească acest program de funcționare dacă piața o va cere.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe