Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Îmbunătăţirea educaţiei şi a actului medical în diabet

Viața Medicală
Dr. Loredana Mădălina POPA miercuri, 21 septembrie 2011
   Ediţie aniversară, organizată la zece ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, al 9-lea congres FRDNBM s-a desfăşurat în perioada 31 august – 2 septembrie a.c., la Oradea, cu participarea personalului medical şi a asociaţiilor de pacienţi, ale căror obiective au fost îmbunătăţirea educaţiei, a actului medical şi, implicit, a calităţii vieţii pacientului cu diabet. Concomitent, s-a desfăşurat şi primul Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet, la iniţiativa dnei prof. dr. Maria Moţa (Craiova), preşedinte ARED. De asemenea, asociaţiile pacienţilor cu diabet au menţinut tradiţia de a se reuni cu ocazia acestui eveniment. Precongres, în perioada 30–31 august, s-a organizat cursul postuniversitar „Educaţia centrată pe pacient în diabetul zaharat insulinotratat“, adresat rezidenţilor din specialitatea Diabet, nutriţie şi boli metabolice şi asistenţilor medicali angajaţi în Centrele de diabet.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.