Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Import-export româno-egiptean

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ joi, 30 octombrie 2014

În perioada 3–7 noiem­brie a.c., o delegaţie egip­teană va vizita Bucureştiul cu scopul de a stabili parteneriate cu firme din industria locală. Eveni­mentul este organizat de Consiliul egiptean pentru export în parteneriat cu Ambasada Egiptului la Bucureşti, cu scopul de a creşte exporturile către România. Din delegaţie va face parte şi dr. George Amin Youssef, preşedintele şi directorul executiv Luna Group, cu care am discutat despre scopul deplasării la Bucureşti.

 

     Ce produse din domeniul medical comercializează Luna Group?
   – Mai întâi, doresc să ne prezentăm: Luna Group este, aşa cum îi spune numele, un grup de companii: Luna Co. for Industrial Investments – importă, exportă şi distribuie ingrediente active, excipienţi şi ambalaje pentru industria farmaceutică, materii prime pentru industria cosmetică şi alimentară (emulgatori, conservanţi, coloranţi, solvenţi, lanolină etc.); Luna Co. for Perfums & Cosmetics (PAC) – producţie de cosmetice decorative şi produse paramedicale (de îngrijire personală); Luna Co. for Flavours & Fragrances, LTD, care produce arome şi parfumuri pentru industriile farmaceutică, alimentară, cosmetică etc.; Luna Co. for Amreya Free Zone, Alexandria, SAE – ingrediente pentru industriile farmaceutică, alimentară, tehnică; The Egiptian Luna Co., Zarqa Free Zone, LTD, Jordan. Pot spune că oferim toate tipurile de ingrediente pentru industria farma­ceutică.
 
      În ce ţări din Europa exportaţi produsele companiei?
    – Deocamdată exportăm doar în Orientul Mijlociu şi Africa. Primul pas în Europa va fi făcut în România.
 
     Ce produse pentru sănătate/medicale intenţionaţi să vindeţi în ţara noastă?
     – Aşa cum deja aţi aflat, nu vindem produse medicale sau farmaceutice finite, ci suntem furnizori de tot ceea ce este necesar pentru producţia industriei farmaceutice. În schimb, suntem producători de produse dermato­cosmetice (antiacnee, antimătreaţă, săpunuri medicinale, loţiuni pentru păr, creme pentru faţă şi corp, ape de gură etc.). Oferta noastră pentru piaţa românească este vastă. 
 
       Ce planuri aveţi pentru apropiata vizită la Bucureşti?
     – Vom face cunoscut portofoliul nostru de activitate, intenţionăm să vindem tot ce e necesar pentru industria farmaceutică, alimentară şi cosmetică din România, să exportăm şi de asemenea să importăm diferite chimicale produse în România, produse din uleiuri de seminţe, uleiuri vegetale semirafinate. Totodată, intenţionăm să facem afaceri cu cele mai mari companii de cosmetice din ţara dumneavoastră.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.