Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

În dezbatere: malpraxisul

Viața Medicală
D. D. M. joi, 27 noiembrie 2014
    Procesul ulterior comiterii unui act medical prejudicios va fi analizat, din toate perspectivele, în cadrul conferinţei „Malpraxis – aspecte medicale şi juridice“, marţi, 25 noiembrie a.c., la Bucureşti. Este o iniţiativă prin care, spun organizatorii – Legal Magazin şi Lupu & Partners –, se propune crearea unei platforme de dezbatere între toţi actorii implicaţi: reprezentanţi ai sistemului medical, pacienţi, avocaţi experţi în drept medical şi asigurători. Vor fi prezenţi medici, stomatologi, farmacişti, brokeri de asigurări, avocaţi şi mediatori, care vor încerca să genereze o serie de propuneri, sugestii şi soluţii pentru creşterea încrederii pacienţilor în medici şi la o reglementare mai eficientă în acest domeniu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.