Newsflash
Diverse

In memoriam

de Redacția Viața Medicală - sept. 9 2022
In memoriam

Cu aceeași profundă durere în suflete, familia dr. Mirela Trifan comemorează un an de la plecarea dintre noi a dr. Alexandru Trifan.

Dr.ALEXANDRU TRIFAN
Dr. Alexandru Trifan
15.11.1932-10.09.2021

Soţ și părinte iubit, dr. Alexandru Trifan  a fost o personalitate cunoscută pentru activitatea sa profesională în comunitate, în calitate de medic, de fost director al Policlinicii Giurgiu, director adjunct al Direcţiei Sanitare Giurgiu și redactor-șef al publicaţiei „Viaţa Medicală”.

Apreciat și iubit de familie, prieteni, colegi și pacienţi pentru bunătatea sa, dăruirea, generozitatea, sufletul ales, dragostea cu care și-a ocrotit familia, model de corectitudine și atașament pentru cei în mijlocul cărora a trăit, dr. Alexandru Trifan lasă o amintire neștearsă în inimile oamenilor care l-au cunoscut, respectat, preţuit.

Veșnic va trăi în sufletele noaste; nu va fi niciodată uitat!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe