Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Multidisciplinaritate în prevenţia cancerului de col uterin

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ joi, 10 noiembrie 2011

   Asociaţia Europeană contra Cancerului de Col Uterin (ECCA) a organizat, recent, în Capitală, un seminar, în scopul generării cadrului de discuţii pentru dezvoltarea unui program multidisciplinar. Acest program are ca obiectiv educarea femeilor din România cu privire la paşii pe care îi pot face pentru prevenirea cancerului de col uterin. Entităţile profesionale medicale implicate în proiect sunt: Institutul Oncologic „Prof. dr. Al. Trestioreanu“, Bucureşti; Institutul Oncologic „Prof. dr. I. Chiricuţă“, Cluj-Napoca; UMF „Iuliu Haţieganu“, Cluj; catedrele de Obstetrică şi Ginecologie şi de Medicină de familie ale UMF „Carol Davila“ Bucureşti; Comisia de Obstetrică şi Ginecologie – Ministerul Sănătăţii; Asociaţia Română de Psihologia Sănătăţii; Societatea Română de Obstetrică şi Ginecologie; Societatea Română de Citologie; Colegiul Medicilor din România; Institutul Naţional de Sănătate Publică; Societatea Naţională de Medicină de Familie; Centrul Naţional pentru Studii de Medicină de Familie; Asociaţia Română a Asistentelor; Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar; Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate. (...)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC