Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

PREVENIREA ŞI DETECŢIA AFECŢIUNILOR RENALE în dezbaterea celui de-al VI-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă şi Transplant

Viața Medicală
Prof. dr. Mihai VOICULESCU vineri, 15 ianuarie 2010

Continuând tradiţia unor manifestări ştiinţifice de înalt prestigiu, Asociaţia de Nefrologie şi Acces Vascular din România, Asociaţia pentru Studiul Bolilor Renale Ereditare din România, alături de Fundaţia „Academician Marin Voiculescu“ organizează cel de-al VI-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă şi Transplant, ce se va desfăşura la Hotel Intercontinental Bucureşti, în perioada 9–10 aprilie 2010 (www.nephrovasc.ro/congress2010). Evenimentul va oferi specialiştilor oportunitatea de a-şi actualiza cunoştinţele în domeniul Nefrologiei şi de a face schimb de opinii şi de experienţă privind cele mai moderne metode de îngrijire a pacienţilor cu insuficienţă renală. (...)

Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.