Newsflash
Diverse

Prof. dr. Alexandru Ciurea despre COVID-19 la pacienții neurologici

de Redacția Viața Medicală - mai 1 2020
Prof. dr. Alexandru Ciurea despre COVID-19 la pacienții neurologici

Astăzi, 1 mai, de la ora 19.00, platforma MedicHub va transmite un briefing cu cele mai importante noutăți despre COVID-19 în cazul pacienților cu afecțiuni neurologice, susținut de prof. dr. Alexandru Ciurea.

Vineri, 1 mai, platforma MedicHub continuă evenimentele online cu un briefing despre COVID-19 și cum afectează acastă boală pacienții cu probleme neurologice, al cărui invitat este prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea. Începând cu ora 19.00, specialistul în neurochirurgie vine cu cele mai recente informaţii despre tema menționată.

COVID-19 și pacienții neurologici

Dr. Alexandru Vlad Ciurea este preşedinte de onoare al Societăţii Române de Neurochirurgie şi vicepreşedinte al Comisiei de Neurochirurgie din cadrul Ministerului Sănătăţii. Vineri seară el va răspunde la întrebări despre simptomele neurologice asociate noii boli cauzate de SARS-CoV-2, cum trebuie abordați pacienții neurologici în acest caz, cât de gravă poate fi boala și ce opțiuni de tratament există. De asemenea, prof. dr. Ciurea va aduce în discuţie şi cazurile în care unii pacienţi cu COVID-19 au suferit accidente vasculare cerebrale.

Transmisiunea video este destinată exclusiv comunităţii medicale, deci, pentru a urmări briefigul, este necesar să aveți un cont pe platforma MedicHub și să fiți autentificat. Crearea contului este gratuită.

S-ar putea să te intereseze și:

Webinar MedicHub. Pandemia COVID-19 din perspectiva pacientului pediatric

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe