Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Profesorul Constantin Dumitrache a trecut la cele veșnice

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală vineri, 29 aprilie 2022

Reputatul medic și deschizător de drumuri în școala românească de Endocrinologie a părăsit această lume în 22 aprilie curent. Anul acesta, în octombrie, ar fi împlinit 83 de ani.

Prof. dr. Constantin Dumitrache

Activitatea sa didactică a acoperit toate atribuţiile funcţiilor ocupate: lucrări practice, demonstraţii, seminarii, cursuri, examene, în învăţământul studenţesc, de specializare și cel de perfecţionare. A îndrumat peste 200 de lucrări de diplomă, multiple lucrări de sfârșit de curs de perfecţionare, a condus peste 50 de teze de doctorat.

A fost membru corespondent (din 1991), membru titular (din 1993) și vicepreședinte (2006-2011) al Academiei de Știinţe Medicale. Profesorul Constantin Dumitrache a fost un contributor de marcă la „Viaţa Medicală”, unde a publicat articole știinţifice din domeniul endocrinologiei.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Etichete: Constantin Dumitrache endocrinolog

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.