Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Sărbătoarea asistenţilor medicali

Viața Medicală
Dr. Vasile DARABAN joi, 4 iunie 2015
Viața Medicală
Asist. Eugenia BOJAN joi, 4 iunie 2015

   Plin de entuziasm şi dorinţă de a face bine semenilor bolnavi, corpul cadrelor medii din judeţul Sălaj a sărbătorit, la 12 mai 2015, Ziua asistentului medical. Reunit în sala de şedinţe a Consiliului municipal Zalău, detaşamentul de profesionişti al asistenţilor medicali a beneficiat de prezenţa oficialităţilor administraţiei publice locale, a şefilor unor instituţii publice locale şi judeţene, a liderilor OAMGMAMR Sălaj şi a unor medici din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Alocuţiunile au subliniat munca plină de solicitudine a celor chemaţi să redea sănătatea omului bolnav. Deşi nu este remunerat la standarde europene, corpul de asistenţi medicali din judeţul Sălaj depune eforturi serioase pentru depăşirea unor neajunsuri administrative şi legislative, inerente unei activităţi în care subiectul principal este omul suferind.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC