Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Şcoala de Vară de Neurologie

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 23 iulie 2010

   Ajunsă la a cincea ediţie, Şcoala de Vară Est-Europeană de Neurologie a Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN) pentru Tinerii Neurologi, organizată în perioada 12–15 iulie a.c., la Eforie Nord, reuşeşte să se constituie într-un adevărat model de program educaţional, implicând, la fiecare ediţie, personalităţi cu reală recunoaştere internaţională, din domeniile abordate. (...)

Anul acesta, alături de organizatorii principali, SSNN, au fost importante instituţii ştiinţifice şi academice: Universitatea Tel Aviv (Israel), Academia de Ştiinţe Medicale, UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, Universitatea din Uppsala (Suedia) şi Societatea de Neurologie din România. Cei doi coordonatori ai Şcolii de Vară, dnii prof. dr. Natan Bornstein şi prof. dr. Dafin F. Mureşanu, au conceput un program echilibrat, acoperind principalele teme de acut interes din Neurologia prezentului, abordate în principal din punctul de vedere al clinicianului, cu recomandări desprinse din dovezile ştiinţifice furnizate de cercetările cele mai recente, la care s-au adăugat şi câteva aspecte de cercetare fundamentală, anume alese spre a stârni interesul pentru cercetări ulterioare tinerilor neurologi prezenţi în sală. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.