Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

StuDENT – eveniment pentru tinerii dentişti

Viața Medicală
Alexandra NISTOROIU luni, 6 aprilie 2015

    Liga Studenţilor la Medicină dentară Bucureşti organizează, în perioada 26–29 martie, cea de-a XIV-a ediţie a Congresului internaţional pentru studenţi şi tineri medici „StuDENT 2015“. Evenimentul, găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie a României, va reuni peste 400 de studenţi de la Medicină dentară din toate centrele universitare din ţară. Organizatorii au pus la punct un program amplu care cuprinde workshop-uri hands-on, prezentări în plen ale specialiştilor, dar şi ale studenţilor pasionaţi de cercetare, cărora li se adaugă un program social. Taxele de participare pornesc de la 100 de lei, în funcţie de pachetul ales la înscriere. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.lsmdb.ro.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.