Newsflash
Dosar

Un profesionist desăvârșit

de - feb. 18 2022
Un profesionist desăvârșit

Colegiul Medicilor din Municipiul București transmite condoleanţe familiei dr. Radu Ciudin, fost șef secţie Cardiologie la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Prof.-Dr.-Radu-Ciudin

Doctor în Știinţe Medicale cu supraspecializare în Electrofiziologie Cardiacă și Stimulatoare, medicul Radu Ciudin a fost membru titular al Societăţii Britanice de Cardiologie și al Societăţii Americane de Pacing și Electrofiziologie. A fost autorul primului implant al unui cardiodefibrilator implantabil în România (1997) și a realizat prima ablaţie cu radiofrecvenţă în sindromul WPW – 1999, din România. De asemenea, a fost membru în prima echipă din lume de ablaţie cu microunde în aritmiile cardiace la om – Londra 1994.

Pentru toţi cei care l-au cunoscut, pentru generaţiile de medici rezidenţi pe care le-a pregătit, pentru miile de medici de familie cu care a colaborat, pentru colegii din această specializare extrem de solicitantă, pentru pacienţii săi, dr. Ciudin va rămâne un profesionist desăvârșit, un om adevărat, pe care te puteai baza în momentele grele, care nu lipsesc în profesia noastră.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe