Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Congresul European de Radiologie: Serie emblematică de echipamente cu ultrasunete

de Dorina Novac - mar. 3 2023
Congresul European de Radiologie: Serie emblematică de echipamente cu ultrasunete

Siemens Healthineers anunță evoluția seriei emblematice Acuson Sequoia la Congresul European de Radiologie (ECR) de anul acesta, organizat la Viena.

Extinderea acestei serii include sistemele Acuson Sequoia Crown Edition și Acuson Sequoia Select Edition.

ecr

Ambele au la bază arhitectura emblematică de imagistică BioAcustic dezvoltată de Siemens Healthineers, care oferă aplicații extinse și o accentuare a imaginii la cel mai înalt nivel tehnologic actual.

În plus, fiecare ediție conține noi caracteristici avansate în ceea ce privește proiectarea platformei, tehnologiile de afișare și îmbunătățirile în materie de ergonomie și fluxuri de lucru.

„Acuson Sequoia Crown Edition și Acuson Sequoia Select Edition sunt prevăzute cu un nou monitor BARCO, asigurând cel mai înalt nivel de fidelitate de la camera de examinare la camera de citire, precum și îmbunătățiri în ceea ce privește asigurarea calității, calibrarea și capacitățile de gestionare a activelor. Caracteristicile ergonomice îmbunătățite ale ambelor noi sisteme includ o interfață pentru utilizator îmbunătățită care va oferi acces la inovările în materie de flux de lucru, penetrare și examinări ultrasonice cantitative”, se arată într-un comunicat.

Funcția fracției de grăsime derivate ultrasonic (Ultrasound Derived Fat Fraction – UDFF) este extinsă în cadrul seriei emblematice Acuson Sequoia, prin dotarea a trei transductoare abdominale, 5C1, 9C2 și DAX, cu o tehnologie inovatoare care va ajuta clinicienii în detectarea din timp a steatozei hepatice neasociate consumului de alcool, pentru aproape toate constituțiile pacienților.

UDFF permite clinicianului să clasifice rapid și neinvaziv steatoza hepatică, beneficiind de o valoare limită clară de >5 %, care oferă o utilitate clinică similară funcției IRM PDFF.

„Seria emblematică Acuson Sequoia – Acuson Sequoia Crown Edition și Acuson Sequoia Select Edition – continuă să extindă familia de produse cu ultrasunete, demonstrând angajamentul nostru continuu față de inovare și asigurând acces la îngrijire tuturor, oriunde. (...) Posibilitatea de a oferi două noi ediții, de la echipamentul nostru ultra-premium Acuson Sequoia Crown Edition la echipamentul personalizabil și scalabil Acuson Sequoia Select Edition, oferă clinicienilor o valoare sporită fără niciun compromis în ceea ce privește performanța clinică”, a precizat Ajay Gannerkote, președintele Diviziei Ultrasunete, Siemens Healthineers.

Noua serie emblematică Siemens Healthineers Acuson Sequoia este prezentată în cadrul ECR, în perioada până la 4 martie 2023, la Austria Center Vienna.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe