Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Consultații medicale gratuite pentru ucraineni oferite de un start-up internațional

de Dorina Novac - mar. 14 2022
Consultații medicale gratuite pentru ucraineni oferite de un start-up internațional

Un start-up austriac oferă consultații medicale gratuite pentru populația civilă ucraineană. Utilizatorii trebuie să descarce aplicația myTeleDoc și să se înregistreze cu o adresă de e-mail.

TeleDoc, un start-up internațional specializat în intermedierea accesului pacienților la servicii de consultanță medicale Premium, format video, oferite de specialiști și medici de familie, a decis să vină în sprijinul civililor din interiorul sau din afara Ucrainei, afectați de actuala criză umanitară.

teledoc

Astfel, compania va oferi acces la servicii medicale gratuite, cu ajutorul comunității locale de medici.

Pentru a accesa consultații medicale gratuite în limba ucraineană sau rusă de pe telefonul mobil, oferite de medici europeni, utilizatorii trebuie să descarce aplicația myTeleDoc utilizând linkul http://onelink.to/59n84y, să se înregistreze cu o adresă de e-mail și să acceseze opțiunea „Sunați GP 24/7” sau Tele-Doc Ucraina.

Citește și: Spitalele private din România ajută refugiații din Ucraina

Doar din câteva clickuri populația afectată va avea, astfel, acces la consultații medicale, oferite de personal calificat, în limba ucraineană sau rusă.

Serviciul TeleDoc în limba ucraineană este disponibil zilnic de la 06:00 la 22:00, indiferent de locație.

„Aplicația MyTeleDoc oferă acces la o rețea extinsă de medici locali, permițând pacienților să intre în contact cu un medic, indiferent de locație. Pe 1 martie planificam lansarea serviciului în Ucraina. Acest lucru nu a fost posibil, dată fiind situația actuală. Am decis, în schimb, să oferim ajutor rapid refugiaților și persoanelor care nu pot intra în contact cu medicul local, prin intermediul unei liniei telefonice de urgență, accesibilă gratuit și deservite de medici vorbitori de limbă ucraineană/rusă. Aceasta este contribuția pe care o putem aduce, în această situație atât de dificilă”, a declarat Florian Brandstetter, CEO TeleDoc.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe