Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Funcția Community Help este disponibilă de azi în România

de Dr. Laura Davidescu - apr. 9 2020
Funcția Community Help este disponibilă de azi în România

Utilizatorii români de Facebook pot cere ajutor sau oferi sprijin celor afectați de COVID-19 prin intermediul funcției Community Help.

Noua funcție a fost anunțată, la nivel global, pe 31 martie, iar de astăzi este disponibilă și pentru utilizatorii din România, ea putând fi accesată în Centrul de Informații sau pe pagina facebook.com/covidsupport, anunță un comunicat de presă.

Community Help vine în sprijinul oamenilor pentru orice activitate care își propune să îi ajute pe cei din jur, de la livrarea cumpărăturilor pentru persoanele vârstnice și până acțiuni de voluntariat pentru distribuirea de mâncare prin băncile de alimente locale.

captura help fbEste prima dată când Facebook utilizează Community Help într-o criză de sănătate globală, iar pentru a face acest lucru a pornit de la resursele deja disponibile în cadrul funcției Situații de criză, pe care le-a adaptat pentru a-i ajuta pe utilizatori să poată acționa și să primească ajutor cât mai ușor în situații de urgență.

În urmă cu 2 săptămâni, compania a lansat Centrul de informaţii despre coronavirus COVID-19, unde utilizatorii pot accesa cele mai noi știri de la autoritățile de sănătate locale și globale, alături de bune practici și informații despre prevenție. Centrul de informații poate fi vizitat la facebook.com/covid19 și este în prezent disponibil în peste 30 de țări, urmând să fie extins către noi zone în zilele următoare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe