Newsflash
Hi-tech & Gadgets

O nouă platformă de management al programărilor vrea să atragă medicii de familie

de Florentina Ionescu - mar. 9 2021
O nouă platformă de management al programărilor vrea să atragă medicii de familie

Platforma de management Ziora vizează să lucreze cu 5.000 de medici de familie și cabinete medicale.

Fondatorii Ziora, o platformă online pentru administrarea afacerii și pentru managementul programărilor, vizează să atragă 5.000 medici de familie și cabinete medicale în 2021. 

platforma managementul afacerii pentru medici cabinete medicale

Ziora este un software dedicat administrării afacerilor care necesită programări și este folosit mai ales de saloane de înfrumusețare, wellness și SPA, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, cluburi sportive, firme de avocatură și service-uri auto.

Segmentul medical este o zonă de interes

Platforma dedicată segmentului medical a fost lansată la finalul anului trecut. Clienții din acest domeniu sunt mai ales clinici de neurologie, cardiologie și psihoterapie, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

În România, în 2019, erau aproximativ 15.000 de medici stomatologi, 12.000 de cabinete medicale și 11.000 de medici de familie, conform datelor Institutului Național de Statistică.

Aceasta este o platformă pentru promovarea medicilor, iar fondatorii ei spun că estimează că 250.000 de programări medicale vor fi făcute în 2021.

În mai puțin de o lună, Ziora va lansa primul portal de medical beauty și medical din România. Cu ajutorul acestuia, specialiștii din aceste domenii vor beneficia de promovare gratuită pentru a-și crește baza de pacienți și clienți, se arată în același comunicat. Managementul preconizează că în 2021 vor fi create aproximativ 250.000 de programări medicale prin Ziora.

Programare mai ușoară

În luna decembrie a anului trecut, de exemplu, cei care se ocupă de această platformă au lansat o campanie prin care clienții persoane fizice se puteau programa online, rapid, fără să mai aștepte în call center, pentru a se testa pentru COVID-19.

„Foarte mulți dintre noi am așteptat măcar o dată timp îndelungat, uneori chiar și 20 de minute, pentru ca un operator de call center să ne programeze la consultația medicală dorită. Ziora este un instrument util atât clienților consumer, ajutându-i pe aceștia să se programeze ușor la medicul/cabinetul dorit, dar este mai ales o unealtă care poate redefini felul în care este admnistrată o afacere care lucrează cu foarte mulți pacienți, clienți, parteneri”, a afirmat Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicația Ziora.

Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT
Marius Chiriță, cofondator al Ziora Business IT

Aplicația este disponibilă în Magazin Play (pentru dispozitivele Android), însă Ziora este recomandată pentru utilizarea în versiunea desktop, ca un soft de recepție, datorită complexității sale.

Ce servicii oferă

Printre serviciile oferite de platforma Ziora se numără:

  • site personalizat (cu o componentă de e-commerce) pentru fiecare client;
  • modul integrat pentru programare online sincronizat în calendarul aplicației;
  • comunicare directă între furnizori și clienți;
  • programarea mai multor servicii din cadrul aceluiași abonament;
  • reminder (SMS);
  • gestiune atât a personalului cât și a produselor;
  • notificare pentru evenimente importante (recurentă, ziua de naștere a clientului persoană fizică; neprezentare);
  • vânzare de produse atât direct din aplicație cât și comanda lor în momentul programării pentru a le ridica din salon.
  • Înainte de data programării, Ziora trimite clienților un SMS și/sau un email de reamintire pentru a crește rata de prezență.

Aplicația a fost dezvoltată de Marius Chiriță, Irinel Bîrsan și Cătălin Bălinișteanu. În anul 2020, s-au alăturat companiei și Silviu Chiriță (senior financial analist cu experiență în asset management, advisory și private equity) și Lucian Rotar (antreprenor în serie și investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul IT&C, atât în țară cât și în străinătate).


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe