Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Platformă de rezervări turistice unde achiți cu vouchere de vacanță

de Redacția Viața Medicală - iul. 27 2020
Platformă de rezervări turistice unde achiți cu vouchere de vacanță

S-a lansat BenefitBooking.ro, o platformă de rezervări turistice unde poți plăti direct cu cardurile de vouchere de vacanță. Poți face rezervări inclusiv la unități care nu primesc direct tichete de vacanță.

Ce faci când ai unul sau chiar două carduri cu vouchere de vacanță, dar hotelul sau pensiunea la care ai vrea să faci rezervare nu acceptă aceste vouchere?

Acum ai la dispoziție platforma BenefitBooking.ro, care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanță pentru toate cele 13.500 de unități de cazare listate. Printre acestea se numără și hoteluri și pensiuni care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanță în mod direct la locație.

Platforma poate fi accesată de toți beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță, de la toți emitenții din România. 

"Beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță plătesc cu acestea direct în platformă vacanțele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenția proprie de turism, achită, mai departe, unităților hoteliere”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro. 

planificare vacantaÎn prezent, aproximativ 800.000 angajați români primesc vouchere de vacanță de la angajatori, atât din mediul privat, cât și de stat. Personalul plătit din fonduri publice primește anual vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.  

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanță pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

S-ar putea să te intereseze și:

Ce beneficii extrasalariale își aleg angajații

Vacanță în Deltă

ETICHETEvouchere

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe