Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Roche adaugă o soluție digitală în portofoliul său

de Florentina Ionescu - nov. 16 2022
Roche adaugă o soluție digitală în portofoliul său

Compania Roche a anunțat că adaugă în portofoliul său brandul „Navify” de soluții digitale.

Vineri, 4 noiembrie, reprezentanții companiei Roche au anunțat introducerea brandului în portofoliul propriu de sănătate digitală, care include peste 30 de soluții de digitale pentru laboratoare de analize, spitale și pacienți din întreaga lume, scrie www.labpulse.com

solutii digitale sanatate
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay 

 

„Astăzi folosim soluțiile digitale Navify, cum ar fi algoritmii și datele științifice, pentru a furniza o mai bună înțelegere și informații care pot fi remediate printr-o acţiune civilă în domeniul sănătății, bazate pe trei decenii de experiență software în diagnosticul în laboratoare”, a declarat Moritz Hartmann, șeful Roche Information Solutions.

O companie din SUA acordă îngrijiri virtuale femeilor la menopauză 

Totodată, Moritz Hartmann a adăugat:

„Creăm ecosisteme digitale deschise împreună cu laboratoarele, spitalele și companiile din domeniul MedTech pentru a aduce în societate mai repede cele mai noi inovații, pentru a servi mai bine pacienții și pentru a sprijini clinicienii în ceea ce privește oferirea îngrijirilor medicale pacienților”.

Soluțiile digitale ale brandului Navify activează informații care oferă dovezi cu privire la modul în care pot fi optimizate procesele operaționale și luarea deciziilor în mediul clinic, în ceea ce privește sistemul de sănătate, au spus reprezentanții Roche.

Sistemul îmbunătățește interoperabilitatea infrastructurii digitale, folosește instrumente avansate de analiză pentru a oferi excelență operaținală, fluxuri de muncă îmbunătățite și modalități de muncă centrate pe pacient și, desigur, generează informații medicale avansate pentru a amplifica sprijinul deciziilor clinice, a mai transmis compania.

În plus, Roche va folosi Navify Marketplace pentru a conecta laboratoarele de analize, furnizorii de servicii medicale din sănătate și companiile terțe din domeniul MedTech - al tehnologiilor medicale.

Roche a indicat că mai multe startupuri și companii s-au alăturat eforturilor sale, cum ar fi Smart4Diagnostics, Imito, Decide Clinical Software, Glytec, Precordior, SteadySense, Deigma, TestCard, Etheclo, Tracie Healthcare Solutions, Binary Tech și Medial EarlySign. 

OMS și partenerii săi au lansat Florence 2.0, lucrătorul din sănătate pe bază de AI 

Un parteneriat în tehnologie ar putea aduce îngrijirile din sănătate pe televizoarele smart 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe