Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Servicii de telemedicină, pentru pacienții din nord-estul României

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 31 martie 2020, ora 13:17

În contextul pandemiei COVID-19, o rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei anunță că a lansat servicii medicale de telemedicină, pentru a veni în sprijinul pacienților din zona de Nord-Est a țării și nu numai de aici.

Sistemul de telemedicină implementat de rețeaua Arcadia le permite pacienților să discute cu medicul specialist de care au nevoie, pentru a obține răspunsuri la întrebări pe diverse probleme medicale.

Citește și: FOTO: un robot autonom de dezinfecție va ajuta spitalele din România în lupta cu noul coronavirus

telemedicina

Astfel, pacienții pot beneficia de experiența unui consult de specialitate, similară cu cea din centrele medicale. Pacienții pot pune întrebări referitoare la afecțiunile cronice care necesită monitorizare zilnică, pot cere lămuriri legate de schema de tratament recomandată pentru un diagnostic recent, pot cere ajutor medical pentru familia lor și pot întreba medicii despre simptomele noi cu care se confruntă.

Citește și: O clinică virtuală, lansată recent, le oferă pacienților consultații medicale de acasă

Prin intermediul serviciilor medicale de telemedicină ArcadiaLine, pacienții vor putea să programeze o discuție cu un medic specialist, indiferent de locul în care se află. Cu acest sistem, persoanele care au nevoie de asistență medicală pot a intra în contact cu unul dintre cei o sută de profesioniști din peste 40 de specialități medicale. Totodată, pacienților le este garantată confidențialitatea informațiilor transmise și primite.

Citește și: O aplicație de smartphone previne răspândirea coronavirusului – În ce țară este folosită

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: telemedicina telefon linie telefonica medici curanti medici familie pacienti coronavirus covid 19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.