Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Tastatură lavabilă, ideală pentru a fi folosită în spitale

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 28 iulie 2020, ora 12:03

Compania Kensington a lansat o tastatură lavabilă, care poate fi spălată cu ușurință cu apă și detergent, pentru a elimina microbii.

În contextul pandemiei de COVID-19, unii producători de tastaturi au găsit o ocazie perfectă de a reintroduce pe piață tastaturile lavabile. Astfel, Kensington a lansta „Pro Fit Washable Keyboard”, un produs care permite utilizatorilor să spele cu ușurință întreaga suprafață a tastaturii, scrie www.guru3d.com.

tastatura lavabila igiena covid-19

Potrivit sursei citate, tastatura lavabilă este potrivită pentru a fi utilizată în locuri în care acest gen de gadget este folosit de un număr mare de persoane, cum ar fi instituțiile medicale, școlile, etc.

Tastatura are un design rezistent la apă, care acoperă cu precizie echipamentul din interiorul tastaturii cu o peliculă specială. Totodată, tastatura are și un mecanism de drenaj, ceea ce înseamnă că este o structură sigură pentru situațiile în care, de exemplu, utilizatorul varsă lichide pe suprafața ei.

Totodată, tastatura este rezistentă la spălare, adică la scufundarea în apă, și poate fi spălată cu un detergent cu acțiune blândă, cu săpun, cu gel dezinfectant, cu înălbitor, cu alcool etc.

Sursa foto: www.guru3d.com

Etichete: tastatura microbiologie dezinfectare dezinfectante dezinfectanți dezinfectanti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.