Newsflash
Hi-tech & Gadgets

TOP. Cele mai căutate aplicații de sănătate din lume în 2020

de Dr. Laura Davidescu - iun. 15 2020
TOP. Cele mai căutate aplicații de sănătate din lume în 2020

Iată care este topul celor mai descărcate aplicații de sănătate din magazinul Google Play în primul trimestru al anului 2020, conform datelor Statista.

Numărul total al aplicațiilor de smartphone disponibile a depășit milioane bune. La începutul anului, cel mai mare magazin virtual de aplicații era Google Play, cu peste 2,65 milioane de aplicații, secondat de AppStore, cu 1,85 milioane de aplicații.

Dintre acestea, un important loc îl ocupă și aplicațiile de sănătate. Iată care au fost cele mai descărcate aplicații de către utilizatorii de terminale cu sistem Android în primul trimestru al acestui an, conform datelor publicate de Statista.


Galerie imagini (9)

Pe primul loc se situează Home Workout – No Equipment, descărcată de peste 2,6 milioane de persoane, urmată de o aplicație braziliană “de sezon”, și anume Coronavírus, cu 2,16 milioane de descărcări. Pe locul al treilea la număr de downloads se situează Samsung Health, cu 1,81 milioane.

Topul este completat de aplicații precum Lose Weight App For Women (1,61 milioane descărcări), Six Pack in 30 Days (1,17 mil), Mi Fit, Lose Weight App for Men, Muscle Booster, Female Fitness și Lose Weight in 30 Days.

aplicatii downloads q1 Din datele prezentate, se observă cu ușurință că începutul de an a fost dominat de dorința oamenilor de a pierde în greutate și de a face mai multă mișcare, topul fiind dominat de aplicații dedicate acestor scopuri.

S-ar putea să te intereseze și:

Aplicațiile mobile pot rata melanomul

Aplicație pentru managementul durerii, creată de canadieni


Notă autor:

Photo by Nick Collins from Pexels

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe