Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

YouTube, regulă nouă pentru conturile medicilor

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 28 octombrie 2022, ora 12:48

Gigantul YouTube a anunțat pe 27 octombrie că va introduce certificarea conturilor medicilor şi ale altor profesionişti din domeniul sanitar pentru a evidenția conținutul video de încredere și pentru a limita dezinformarea.

Această modificare ar trebui să permită utilizatorilor să recunoască imediat videoclipuri de calitate despre probleme de sănătate, a precizat filiala Alphabet (Google), scrie santemagazine.fr.

youtube

Procesul de certificare va include o verificare a diplomelor. De asemenea, se va adresa și profesioniștilor și instituțiilor din domeniul sănătății mintale.

Citește și: Un parteneriat în tehnologie ar putea aduce îngrijirile din sănătate pe televizoarele smart

Odată cu pandemia de COVID-19, pe internet au fost difuzate numeroase informații false sau înșelătoare despre boală și vaccinuri.

YouTube anunțase deja consolidarea politicii sale împotriva conținutului anti-vaccin, informații false sau înșelătoare cu privire la imunizare, eliminând mai multe canale ale personalităților americane bine-cunoscute . 

Etichete: youtube conturile medicilor sanatatii mintale pandemia de COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC