Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Active ale unui brand din România vor fi preluate de o companie farmaceutică

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 5 martie 2021, ora 12:04

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Grünenthal Pharma Gmbh & Co. Kg intenționează să preia unele drepturi şi active asociate brandului CRESTOR în România.

Grünenthal Pharma Gmbh & Co. Kg este societatea-mamă a grupului Grünenthal a cărui activitate se concentrează pe dezvoltarea și producția de analgezice, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

medicamente companie farmaceutica consiliul concurentei

Brandul CRESTORTM este deținut de IPR Pharmaceuticals, Inc. Pe teritoriul României, activele asociate brandului CRESTORTM ce urmează a fi preluate sunt formate din nume de domeniu, înregistrări de produse, autorizații de punere pe piață, licență pentru utilizarea brevetelor, mărcilor, drepturilor de proprietate intelectuală neînregistrate, drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la know-how-ul privind ambalarea, fabricarea, înregistrarea produselor și informațiile privind reglementarea, precizează Consiliul Concurenței în comunicat.

„Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, potrivit sursei citate.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: consiliul concurentei analgezice companie farmaceutică companie farmaceutica produse farmaceutice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.