Newsflash
Industria farmaceutică

Antibiotice Iași: Noua promoție de absolvenți ai proiectului Perform a+

de Dorina Novac - oct. 25 2022
Antibiotice Iași: Noua promoție de absolvenți ai proiectului Perform a+

Perform a+ este un proiect de dezvoltare a competențelor, destinat extinderii cunoșterii pentru absolvenții cu studii superioare, spre universul vast al cercetării și fabricației de medicamente.

După ce, timp de o lună de zile în care au aprofundat noțiuni despre fabricația și controlul produselor farmaceutice, tehnologii de fabricație, verificarea eficacitității și siguranței medicamentelor, cei 36 de „performeri” și-au primit diplomele de absolvire.

antibiotice iasi

Potrivit reprezentanților Antibiotice Iași, dobândirea noțiunilor esențiale din domeniul fabricației medicamentelor le va permite participarea la procesele de selecție pentru ocuparea viitoarelor posturi vacante din cadrul companiei.

Citește și: Compania Antibiotice Iași, premiată la Gala „Made in Romania”

„Mă bucur că, în sfârșit, am avut posibilitatea să văd procese și etape de fabricație, pe care anterior puteam doar să mi le imaginez. Sunt încântată și surprinsă să aflu că în Iași și în România există fabrici care produc medicamente care ajung în țări din toată lumea”, a povestit Miruna Andrei, absolventă a facultății de Farmacie din cadrul UMF Iași.

An de an, proiectul Perform a+ și-a extins adresabilitatea astfel încât, în 2022, absolvenți și masteranzi de la 4 facultăți ieșene – UMF Iași - facultatea de Farmacie, „Al. I. Cuza Iași - facultățile de Biologie și Chimie și Universitatea „Ghe. Asachi” Iași - Facultatea de Inginerie chimică și protecția și protecția mediului, „Cristofor Simionescu” – au avut șansa să participe la acest proiect .

„Am revenit în Antibiotice, pentru a doua oară, după ce am urmat și un stagiu de practică aici. Îmi doresc mult să fac performanță în domeniul în care am absolvit iar Antibiotice este compania care îmi poate oferi asta”, a declarat Mihaela Pioară, absolventă a facultății de Biologie.

Din rândul participanților la Perform a+, aproximativ 25% au fost recrutați în decursul ultimilor ani, pentru ocuparea posturilor disponibile în companie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe