Newsflash
Industria farmaceutică

Antibiotice participă la un eveniment destinat producătorilor farmaceutici din lume

de Dorina Novac - nov. 2 2022
Antibiotice participă la un eveniment destinat producătorilor farmaceutici din lume

Antibiotice Iași participă, până la 3 noiembrie, la Frankfurt, Germania, la un eveniment destinat producătorilor farmaceutici din lume: CPhI 2022.

Manifestarea, ce reunește 50.000 de profesioniști din industria medicală și farmaceutică din 170 de țări, reprezintă o oportunitate de relaționare, identificare de noi oportunități de business și expansiune pe piața internațională.

antibiotice

Potrivit reprezentanților Antibiotice, companiile farmaceutice expozante își prezintă aici portofoliile de produse și servicii, identifică noi parteneriate și surse de materiale și materii prime și iau pulsul celor mai noi tendințe ale industriei farmaceutice.

Totodată, CPhI (Convention on Pharmaceutical Ingredients) este un catalizator al inovației în industrie și al dezvoltării profesionale individuale.

„Compania noastră este prezentă de aproape 20 de ani la târgul CPhI Worldwide alături de partenerii tradiționali din Europa, SUA, Vietnam, Marea Britanie cât și din alte teritorii în care compania își dorește să activeze în viitor, astfel încât exporturile pe piața internațională să ajungă să reprezinte 50% din cifra de afaceri în anul 2025. (...) În acest context, suntem mândri să promovăm la CpHI produsele noastre injectabile, realizate în singura facilitate de producție destinată fabricării flacoanelor cu pulberi sterile injectabile Made in Romania”, se arată într-un comunicat al companiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe