Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

ARPIM are un nou vicepreședinte

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 9 iulie 2020, ora 10:16

Cecilia Radu, director general Novo Nordisk România, este noul vicepreședinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente ( ARPIM), alegerea unui nou vicepreședinte a venit în contextul tranziției fostului ocupant al acestei poziții, Serge Nicollerat, director general Servier România, într-o funcție de general manager în altă țară, în cadrul Servier.

ARPIM vicepresedinte
Cecilia Radu, director general Novo Nordisk România

Amintim că în conducerea ARPIM a fost ales și un nou membru: Sévan Kaloustian, managing director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România.

Sursa citată precizează că Cecilia Radu se alătură la conducerea ARPIM Alinei Culcea, director general Amgen România, președinte ARPIM, și lui Attila Fejer, director general Eli Lilly România, vice-președinte ARPIM, care își păstrează pozițiile ocupate și până în prezent.

Citește și: Sévan Kaloustian a fost ales membru în Consiliul Director al ARPIM

Înainte de a fi aleasă vice-președinte, Cecilia Radu a fost membru în boardul ARPIM, începând din februarie 2019.

„Trăim vremuri provocatoare, dar pline de oportunități pentru industria farmaceutică. De aceea, îmi doresc să profit de această ocazie pentru a contribui semnificativ, împreună cu colegii din conducerea ARPIM, la reformarea sistemului de sănătate din România, în beneficiul pacienților”, a declarat Cecilia Radu.

Cu o experiență de 19 ani în industria farmaceutică, Cecilia Radu, director general Novo Nordisk România, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, după care a activat în industria farmaceutică.

Etichete: industria farmaceutica ARPIM medicamente Johnson & Johnson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.