Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

„Bike for Science”, o inițiativă pentru sprijinirea inovației în medicină

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 29 octombrie 2020, ora 11:14

Compania Bristol Myers Squibb și-a lansat, în cadrul unui eveniment online cu jurnaliștii, inițiativa de responsabilitate socială „Bike for Science”.

Pentru a reflecta transformarea companiei, Bristol Myers Squibb a lansat la nivel internațional și în România noua identitate globală.

bicicleta bike for science

Articulată sub misiunea de a transforma viețile pacienților cu ajutorul științei, aceasta subliniază eforturile companiei de a dezvolta terapii inovatoare care determină schimbări semnificative în oncologie, hematologie, imunologie și boli cardiovasculare, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

„La nivel global, misiunea noastră de a transforma viețile pacienților cu ajutorul științei se concretizează într-un portofoliu de produse care au devenit terapii în domenii precum imuno-oncologia, hematologia, bolile cardiovasculare și imunologie, cu diverse terapii aflate acum în etapa de cercetare și dezvoltare, toate sub supravegherea tuturor angajați ce lucrează la nivel mondial pentru Bristol Myers Squibb”, a declarat Cătălin Radu, Director General Bristol Myers Squibb România.

Despre inițiativa de responsabilitate socială „ Bike for Science

Cu ocazia unui eveniment dedicat inovației și excelenței științifice, care a avut loc ieri în mediul online, Bristol Myers Squibb a anunțat și cel mai recent demers de responsabilitate socială, care va fi demarat începănd cu luna noiembrie a acestui an, intitulat „Bike for Science”.

Astfel, alături de comunitățile Hai cu Bicla și Adevărații VeloPrieteni, compania va invita toți pasionații de ciclism, dar și amatorii mersului pe bicicletă, să se alăture mișcării „Bike for Science” și să transmită un mesaj de suport cu privire la importanța inovației științifice în medicină.

Kilometrii care vor fi parcurși de bicicliști pe toata perioada campaniei, vor fi transformați, ulterior, în fonduri pentru universitățile de Medicină și Farmacie din toată țară. Acestea din urmă vor fi invitate să își înscrie proiectele într-un concurs de granturi, cu scopul de a sprijini proiectele de cercetare științifică și inovație în medicină. Toate detaliile despre initiativa de responsabilitate socială „Bike for Science” vor fi comunicate în perioada urmatoare.

Inițiativa de responsabilitate socială „Bike for Science” este, așadar, un demers menit să convingă comunitatea pasionaților de ciclism din România să adune kilometri care vor fi transformați, ulterior, în fonduri destinate proiectelor de cercetare ale universităților de Medicină și Farmacie din toată țara.

Credit foto: Mabel Amber de la Pixabay

Etichete: Bristol Myers Squibb responsabilitate sociala bike for science

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.