Newsflash
Industria farmaceutică

Chiesi devine membru în Coaliția România Sustenabilă

de Dorina Novac - mar. 16 2023
Chiesi devine membru în Coaliția România Sustenabilă

Chiesi România devine membru în Coaliția România Sustenabilă și își reafirmă angajamentul față de oameni, societate și mediu, continuându-și drumul spre o planetă mai curată.

Chiesi România este una dintre primele companii farmaceutice care se alătură Coaliției România Sustenabilă (CRS), din dorința de a contribui la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă la nivel de țară.

Foto Daniela Mutu

Coaliția România Sustenabilă este o inițiativă privată, apolitică, coordonată și dezvoltată de Ambasada Sustenabilității în România ca parte a planului de implementare și monitorizare a strategiei naționale de dezvoltare durabilă.

Citește și: Industria farmaceutică și prescrierea de medicamente în Statele Unite

Coaliția reunește peste 140 de organizații (companii și ONG-uri), care contribuie la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în România.

Prin apartenența la Coaliția România Sustenabilă, Chiesi România face un nou pas în direcția dezvoltării sustenabile, angajându-se să susțină și să implementeze proiecte cu un impact semnificativ în societate, alături de noii săi parteneri.

„La Chiesi, suntem conștienți de faptul că sustenabilitatea nu este negociabilă. Este o responsabilitate a fiecăruia dintre noi și o necesitate a zilelor noastre, pentru ca împreună să putem asigura un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri. Suntem încântați să ne alăturăm Coaliției România Sustenabilă, unde vom putea contribui, alături de ceilalți parteneri, la conștientizarea nevoii de sustenabilitate și la generarea unui impact social și de mediu pozitiv. Coaliția România Sustenabilă creează un context ideal de acțiune comună în direcția dezvoltării durabile și suntem siguri că unindu-ne forțele, vom avea o contribuție majoră la îmbunătățirea calității vieții celor din jur. Pentru Chiesi, apartenența la Coaliție este un pas firesc, care continuă direcția companiei începută cu ani în urmă prin obținerea certificării B Corp. Acest nou pas ne responsabilizează și ne îndeamnă să continuăm cu energie și entuziasm drumul început pe calea sustenabilității”, a declarat Daniela Mutu, Country Manager Chiesi România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe