Newsflash
Industria farmaceutică

Divizia Bayer pentru România și Republica Moldova are un nou Country Manager

de L. Budin - oct. 12 2022
Divizia Bayer pentru România și Republica Moldova are un nou Country Manager

Din luna octombrie 2022, Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România și Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson.

Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020 în calitate de Head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals și a contribuit la realizările Bayer din ultimii ani, inclusiv lansările de noi produse din ariile de cardiologie și oftalmologie, pe perioada pandemiei, se arată într-un comunicat.

catalina-urse-bayer

Este licențiată în Farmacie și în ultimii 20 de ani a acumulat o vastă experiență marcată de realizări în ariile de responsabilitate și și-a extins cunoștințele în diferite modele de afaceri din industria farmaceutică românească, de la distribuție și lanțuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale și multinaționale.

Sunt onorată și mândră să conduc organizația Bayer Pharmaceuticals din România și Republica Moldova și, împreună cu echipa locală, pasionată și dedicată, să continuăm să ne dezvoltăm și în viitor. În acești ani de incertitudine și volatilitate, provocatori pentru noi toți, urmăm viziunea Bayer «Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană» și privim către viitor cu încredere”, a declarat Cătălina Urse cu ocazia numirii sale.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripție medicală. Se axează pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătății femeilor, oncologie, hematologie și terapie celulară și genică.

Zentiva publică primul său raport de sustenabilitate

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe