Newsflash
Industria farmaceutică

Donație: măști și gel dezinfectant pentru medicii și farmaciștii români

de Florentina Ionescu - oct. 16 2020
Donație: măști și gel dezinfectant pentru medicii și farmaciștii români

Compania Reckitt Benckiser România sprijină lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Astfel, reprezentanții ei au anunțat că donează medicilor și farmaciștilor români 100.000 de măști și 14.000 de bucăți gel dezinfectant pentru mâini.

Reckitt-Benckiser (RB), companie producătoare de medicamente și de diverse produse de curățare, se alătură eforturilor de luptă împotriva efectelor pandemiei de COVID-19 și donează medicilor și farmaciștilor români 100.000 de măști și 14.000 de bucăți dezinfectant pentru mâini Dettol, cu efect dovedit împotriva COVID-19.

donatie masti si dezinfectanti de maini

„Prin această donație vrem să ne arătăm recunoștința față de profesioniștii din domeniul sănătății și să îndemnăm la responsabilitate și solidaritate. Este mai important ca oricând să menținem ridicate standardele de igienă și de siguranță și să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă”, a explicat Roxana Tisăianu, General Manager Reckitt-Benckiser Health România.

Platformă cu informații reale și verificate despre SARS-CoV-2

O platformă care promovează adevărul științific despre COVID-19, disponibilă publicului larg, a fost lansată recent, se arată într-un comunicat remis redacției.

Această măsură vine în completarea celor luate de compania Reckitt Benckiser la nivel global, printre care lansarea la nivel internațional a COVID-19Facts.

Aceasta este o platformă online ce are scopul de a prezenta informații reale, verificate științific, despre noul coronavirus (SARS-CoV-2), dar și de a combate știrile false care au apărut odată cu izbucnirea pandemiei.

Astfel, publicul larg are acces la știri verificate de către specialiști, resurse medicale, ultimele informări ale celor mai mari instituții medicale din lume, un podcast cu Dr Rob Cook, și alte materiale valoroase. Toate resursele sunt gratuite pentru oricine accesează website-ul www.covid-19facts.com.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe