Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Farmacia Tei are acționariat nou

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 20 iulie 2022, ora 12:06

Consiliul Concurenței a aprobat intrarea Pavăl Holding în acționariatul companiei Farmacia Tei.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group.

Pavăl Holding SRL a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group SRL și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

farmacist

Farmacia Tei SRL comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a șase farmacii fizice (cinci în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments Group S.R.L. comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a cinci magazine fizice (patru în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding SRL este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținerea și repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea și subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii (Dedeman).

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial”, se mai arată în comunicat.

Etichete: Farmacie farmacia tei consiliul concurentei produse farmaceutice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.