Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Moderna, parteneriat pentru a vinde vaccinul anti-COVID în Europa Centrală și de Est și Israel

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 8 iunie 2021, ora 12:02

Moderna a încheiat un parteneriat cu compania Medison Pharma pentru comercializarea vaccinului împotriva COVID-19 în Europa Centrală și de Est și Israel.

Recent, reprezentanții companiei Moderna au anunțat că încheie un parteneriat cu Medison Pharma pentru a comercializa vaccinul anti-COVID în atât Europa Centrală și de Est, cât și Israel

vaccin moderna
Sursa foto: www.gavi.org

Câteva aspecte importante referitoare la acest parteneriat, potrivit unui comunicat de presă remis redacției:

  • Medison Pharma va comercializa vaccinul COVID-19 produs de Moderna în Europa Centrală și de Est și Israel;
  • Noul acord acoperă 20 de țări din regiunile menționate mai sus.

„Suntem foarte încântați de acest nou parteneriat cu Medison Pharma prin intermediul căruia vom asigura livrarea cu succes pe piață a vaccinului nostru mRNA COVID-19. Lucrând împreună cu partenerii noștri, ne menținem angajamentul de a lupta împotriva pandemiei prin livrarea vaccinului la nivel global”, a declarat Corinne Le Goff, CEO la Moderna.

Moderna este o companie de biotehnologie care folosește opțiuni terapeutice și vaccinuri pe bază de ARN mesager (ARNm), iar Medison Pharma este un partener comercial pentru terapii extrem de inovatoare pe piețele internaționale.

Ieri, cele două companii au anunțat un nou parteneriat. Vor comercializa vaccinul Moderna împotriva COVID-19 în regiunile menționate anterior.

Acordul dintre cele două acoperă următoarele țări: Polonia, Republica Cehă, România, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Croația, Estonia, Letonia, Lituania, Serbia, Ucraina, Moldova, Albania, Bosnia și Herţegovina, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru și Israel.

„Suntem încântați să facem acest parteneriat cu Moderna pe cele 20 de piețe, acoperind astfel peste 175 de milioane de vieți din întreaga regiune a Europei Centrale și de Est, cât și Israelul”, a declarat Meir Jakobsohn, fondator și CEO al Medison Pharma.

Acesta a adăugat că vaccinul perfecționat de Moderna și platforma internațională de comercializare a companiei Medison pentru tratamente extrem de inovative face ca obiectivele acestui parteneriat să se îmbine perfect.

Etichete: vaccin moderna vaccin covid moderna Moderna israel vaccinare israel vaccin covid vaccin covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.