Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Terapia S.A. intenționează să preia marca Uractiv

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 30 iunie 2022, ora 15:54

Consiliul Concurenței a anunțat că analizează preluarea mărcii „Uractiv” de către compania Terapia.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Terapia S.A. intenţionează să preia marca „ Uractiv” deținută de Fiterman Pharma S.R.L. și Look Ahead S.R.L., se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

medicamente

Pe lângă marca „Uractiv”, Terapia S.A mai preia toate activele asociate acestei mărci, adică suplimentele alimentare utilizate pentru îngrijirea urologică și menținerea sănătății tractului urinar.

Terapia S.A. face parte din grupul Sun Pharma și este implicată în producția, comercializarea de medicamente generice, produse comercializate sub diverse mărci, eliberate pe bază de prescripție medicală, respectiv fără prescripție medicală (RX și OTC), suplimente alimentare și biocide.

Principalele arii terapeutice acoperite de produsele Terapia sunt reprezentate de domeniile cardiovascular, respirator, analgezice, gastro-intestinal, sistemul nervos central și dermatologie.

Fiterman Pharma  SRL produce preparate farmaceutice, iar Look Ahead SRL desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”, se arată în comunicatul Consiliului Concurenței.

Etichete: consiliul concurentei Uractiv terapia SA Sun Pharma biocide analgezice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.