Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Un producător de medicamente veterinare produce geluri igienizante

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 8 mai 2020, ora 13:18

Pasteur Filiala Filipești, producător de preparate biologice și de medicamente generice veterinare din România, a lansat o gamă de igienizanți sub formă de soluții și gel pe bază de alcool în concentrație de 70%, în 9 forme de prezentare.

Potrivit unui comunicat de presă, Pasteur Filiala Filipești, care produce deja soluții dezinfectante profesionale, apreciază că va putea ajunge la un volum lunar de 50 tone de igienizanți CleanSkin.

geluri igiena

„Industria veterinară poate contribui la eforturile împotriva pandemiei. Prin compania noastră, Pasteur Filiala Filipești, avem competențele și capacitățile de a dezvolta și produse pentru uz uman. Linia de igienizanți de mâini pe care o lansăm va ajuta la creșterea per ansamblu a disponibilității și accesibilității dezinfectanților de uz larg. Contribuțiile companiilor din diverse domenii ne ajută pe noi toți să facem față mai bine situației actuale”, a declarat Irina Roșu, CEO al grupului Farmavet - Pasteur.

Soluțiile CleanSkin, conform sursei citate, au fost formulate în laboratoarele companiei pentru a include agenți care să prevină deshidratarea și să ajute la reducerea inflamațiilor epidermei (aloe vera și glicerină), asigurând în același timp eficiența igienizării.

Produsele sunt disponibile în diverse variante de prezentare, de la 30ml la 5 l.

Pasteur Filiala Filipești este și producătorul dezinfectantului Aldezin, biocid testat și certificat de laboratorul J.S Hamilton Polonia ca fiind eficient împotriva coronavirusurilor umane într-o concentrație de 3%, cu un timp de expunere de 60 de minute.

Aldezin a fost recent avizat pentru categoria TP2 - dezinfectare în spații publice, private și industriale – de către Comisia de Biocide a Ministerului Sănătății.

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: Pasteur Filiala Filipești CleanSkin geluri igienizante

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.