Newsflash
Industria farmaceutică

Vlad Huțanu, la conducerea companiei Takeda România

de Florentina Ionescu - aug. 7 2020
Vlad Huțanu, la conducerea companiei Takeda România

Reprezentanții companiei farmaceutice au anunțat ieri că Vlad Huțanu a fost numit Country Head Ad Interim al Takeda România, începând cu 17 august 2020.

El va deveni astfel membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est și se va stabili în România.

„Sunt convins că această numire va continua cu succes munca și colaborarea noastră cu toți partenerii, pentru a putea pune la dispoziția pacienților români tratamentele inovatoare din portofoliul Takeda“, a declarat Jiri Smejkal, Director Takeda Europa de Est, potrivit unui comunicat remis redacției.

Cine este Vlad Huțanu

Vlad Huțanu s-a alăturat Takeda în 2012, ca Sales Manager pentru divizia de spitale, și a ocupat în decursul anilor o serie de poziții de management.

Vlad Hutanu takeda romania

În poziția actuală, cea de Business Unit Head Oncologie, el a avut o contribuție semnificativă în a facilita accesul rapid al pacienților la medicamente inovatoare, precum și la întărirea relațiilor cu comunitatea medicală. Acesta este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Vlad Huțanu o înlocuiește în acest rol pe Dominika Kovacs, care a luat decizia de a-și continua cariera în afara Takeda, se precizează în comunicat.

„Vreau cu această ocazie să-i mulțumesc Dominikăi pentru excelenta contribuție în integrarea echipelor Takeda și Shire, facilitând în același timp accesul pacienților la terapiile inovatoare Takeda“, a adăugat Jiri Smejkal.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe