Newsflash
Industria farmaceutică

Zentiva își consolidează prezența pe piața din Grecia

de Dorina Novac - oct. 20 2020
Zentiva își consolidează prezența pe piața din Grecia

Grupul Zentiva a semnat un parteneriat cu compania Lavipharm pentru distribuția produselor farmaceutice în Grecia.

Potrivit unui comunicat de presă, Zentiva își consolidează prezența în Grecia prin semnarea unui parteneriat cu compania Lavipharm pentru reprezentarea, promovarea și distribuția produselor farmaceutice în Grecia.

Zentiva

„Suntem foarte mândri să ne consolidăm prezența în Grecia, unde vrem să jucăm un rol cheie prin furnizarea de mai multe medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile, de care oamenii depind în fiecare zi. Zentiva și-a unit forțele cu Lavipharm pentru a stabili o prezență puternică în piața din Grecia și pentru a consolida poziția Zentiva în Europa”, a spus Xavier Lasserre, Head of Commercial, grup Zentiva.

Xavier Lasserre a precizat că prin acest nou parteneriat „vor aduce valoare pacienților din Grecia”.

„Punctele noastre forte și portofoliile extinse de produse se completează reciproc. Echipele noastre dedicate lucrează energic împreună pentru a construi un parteneriat puternic, care să conducă la satisfacerea mai bună a nevoilor pacienților”, a spus Panagiotis Giannouleas, COO și Country Manager Lavipharm.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe