Newsflash
Internaționale

Angajați ai Ambasadei României la Londra și ai Centralei MAE, depistați cu SARS-CoV-2

de Florentina Ionescu - sept. 7 2020
Angajați ai Ambasadei României la Londra și ai Centralei MAE, depistați cu SARS-CoV-2

Un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe preciza în urmă cu câteva zile că mai multe persoane din cadrul unui consulat al României și din cadrul unei ambasade au fost depistați cu COVID-19, boala cauzată de virusul SARS-CoV-2.

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanții MAE vineri, 4 septembrie, este vorba despre trei persoane - din cadrul Consulatului României la Solotvino, al Ambasadei României la Londra și al Centralei Ministerului Afacerilor Externe.

angajati consulat ambasada centrala MAE cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în 2 septembrie, unul dintre angajații consulatului României la Solotvino a fost confirmat cu infecția cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

De asemenea, în cadrul misiunii României la Londra a mai fost confirmat un angajat cu infecția de COVID-19, se arată în același comunicat de presă. Totodată, un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„În toate aceste cazuri au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului”, subliniază reprezentanții MAE.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe