Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Angajați ai Ambasadei României la Londra și ai Centralei MAE, depistați cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 7 septembrie 2020, ora 10:47

Un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe preciza în urmă cu câteva zile că mai multe persoane din cadrul unui consulat al României și din cadrul unei ambasade au fost depistați cu COVID-19, boala cauzată de virusul SARS-CoV-2.

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanții MAE vineri, 4 septembrie, este vorba despre trei persoane - din cadrul Consulatului României la Solotvino, al Ambasadei României la Londra și al Centralei Ministerului Afacerilor Externe.

angajati consulat ambasada centrala MAE cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în 2 septembrie, unul dintre angajații consulatului României la Solotvino a fost confirmat cu infecția cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

De asemenea, în cadrul misiunii României la Londra a mai fost confirmat un angajat cu infecția de COVID-19, se arată în același comunicat de presă. Totodată, un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„În toate aceste cazuri au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului”, subliniază reprezentanții MAE.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: mae ministerul afacerilor externe depistare covid-19 testare covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.