Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Anglia: doar 7 zile de izolare pentru persoanele cu test pozitiv COVID

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 22 decembrie 2021, ora 15:19

Guvernul britanic a redus de la zece la şapte zile perioada de izolare prevăzută în Anglia pentru persoanele vaccinate, care au contractat COVID-19.

Începând de miercuri, 22 decembrie, persoanele care au două teste antigen negative realizate în ziua a şasea şi a şaptea după ce au fost testate pozitiv vor putea ieşi din izolare, relatează AFP, preluată de Agerpres.

test-rapid-covid

Potrivit guvernului, acest lucru va permite mai multor persoane să petreacă Crăciunul cu familiile lor, fără să transmită virusul.

Această relaxare a regulilor survine în momentul în care Regatul Unit, una dintre ţările cele mai afectate de pandemie, cu peste 147.000 de decese, se confruntă cu un nou vârf de infectări cauzate de varianta Omicron.

Etichete: decizie marea britanie reducere perioada izolare persoane testate pozitiv covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.