Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Atena: persoanele care nu se pot deplasa sunt vaccinate la domiciliu

Viața Medicală
L. Budin vineri, 30 iulie 2021, ora 15:51

Autorităţile sanitare din Atena lansează o unitate mobilă de vaccinare, în scopul imunizării la domiciliu a persoanelor în vârstă, a celor bolnave şi a celor care nu se pot deplasa.

Acțiunea va începe de săptămâna viitoare, relatează dpa, preluată de Agerpres. Serviciul completează oferta deja existentă, privind transportul persoanelor cu dizabilităţi la centrele de vaccinare şi readucerea lor înapoi acasă.

vaccinare-batran

În Grecia s-au vaccinat puţin sub 5 milioane de persoane din populaţia de 11 milioane a Greciei. Alte 600.000 de persoane au primit cel puţin o doză de vaccin.

Guvernul elen încearcă să convingă populaţia să se vaccineze apelând la stimulente. În domeniul medical sau militar, vaccinarea este obligatorie.

Etichete: autoritati sanitare grecia unitate mobila vaccinare la domiciliu imunizare covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.