Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Coreea de Sud și Rusia își unesc forțele pentru dezvoltarea vaccinurilor

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 29 septembrie 2020, ora 10:05

Coreea de Sud a propus Rusiei să se alăture Institutului internațional de vaccinuri din Seul pentru a lucra împreună la dezvoltarea vaccinurilor.

Potrivit RIANovosti, preşedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, într-o convorbire telefonică cu liderul rus Vladimir Putin, a invitat Rusia să participe la dezvoltarea vaccinurilor de la Institutul internațional de vaccinuri din Seul, anunță serviciul de presă al președintelui sud-coreean.

vaccin covid rusia coreea
Sursă imagine: ria.ru

 

„Președintele Moon a subliniat necesitatea cooperării și solidarității pentru a învinge coronavirusul și și-a exprimat speranța pentru o cooperare strânsă între cele două țări în dezvoltarea medicamentelor și vaccinurilor necesare pentru a pune capăt pandemiei, precum și distribuirea lor echitabilă. În acest sens, el a îndemnat Rusia să se alăture Institutului internațional de vaccinuri din Seul”, se menționează în comunicat.

Sursa citată precizează că Putin a apreciat succesele Republicii Coreea în combaterea epidemiei de COVID-19 și și-a exprimat disponibilitatea pentru o cooperare în lupta cu noul coronavirus, anunțând că va recomanda autorităților din domeniul sănătății să examineze oportunitatea de a se alătura activităților de la institutul din Seul.

Etichete: vaccinuri COVID-19 epidemie de COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC