Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Cum arată acum cel mai mare spital pentru copii din Ucraina

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 2 martie 2022, ora 14:23

Mărturiile persoanelor din Ucraina sunt emoționante, mai ales în contextul în care gravidele ajung să își nască bebelușii în condiții improprii.

Câteva fotografii despre cel mai mare spital de copii din Ucraina au apărut recent pe o rețea socială, fiind publicate de Olga Beskhmelnitsyna, aflată în Kiev. 

spital de copii ucraina facebook1
Sursa foto: https://www.facebook.com/olga.beskhmelnitsyna/

Medicii de la Maternitatea Polizu ajută refugiații ucraineni 

Aceasta a scris că a vrut să le arate oamenilor pe rețelele sociale ceea ce a văzut ea, cu ochii săi, în cel mai mare spital de copii din Ucraina:

„Spitalul a primit copii din toată țara și au fost efectuate aici de la 30 până la 50 de intervenții chirurgicale pe zi. Acum, pentru majoritatea persoanelor este imposibil să ajungă aici. Copiii grav bolnavi, care au fost nevoiți să stea în secții separate sub supraveghere specială, stau într-un buncăr în condiții precare. Medicii și personalul medical al spitalului lucrează de 6 zile ca niște adevărați eroi... Noi numărăm cât de mulți oameni și copii au fost uciși în acest război. Dar este imposibil să numărăm cât de mulți copii nu am reușit să salvăm din cauza agresiunii rușilor și din cauza actelor lor teroriste”. 

Etichete: spital de copii spitale din ucraina refugiati ucraina refugiati razboi ucraina gravide ucraina ucraina

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC