Newsflash
Internaționale

Drive-through pentru Botox, iniţiativă de succes în Miami

de Dr. Alina SIMACHE - iun. 12 2020
Drive-through pentru Botox, iniţiativă de succes în Miami

Un chirurg plastician din SUA și-a reluat activitatea într-un mod mai puţin convenţional după relaxarea restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Dr. Michael Salzhauer, cunoscut în Florida sub numele de „Dr. Miami” după apariţia într-o emisiune televizată, a început să administreze injecţii cu Botox în regim drive-through, chiar în garajul clădirii în care locuiește, situată într-un cartier select, potrivit Reuters.

Botox, sursa Reuters copy

Pacienţii se pot înregistra online pentru programarea unei vizite la celebrul doctor. Ulterior, aceștia conduc până în interiorul „clinicii” improvizate, iar medicul le administrează injecţiile cu Botox chiar la volanul propriilor mașini. „Zonele în care injectăm Botox sunt încadrate la nivelul părţii superioare a feţei, exact această zonă nefiind acoperită de mască, așa că este chiar ideal”, a declarat dr. Salzhauer.

ETICHETEbotox

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe