Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Drive-through pentru Botox, iniţiativă de succes în Miami

Viața Medicală
Dr. Alina SIMACHE vineri, 12 iunie 2020

Un chirurg plastician din SUA și-a reluat activitatea într-un mod mai puţin convenţional după relaxarea restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Dr. Michael Salzhauer, cunoscut în Florida sub numele de „Dr. Miami” după apariţia într-o emisiune televizată, a început să administreze injecţii cu Botox în regim drive-through, chiar în garajul clădirii în care locuiește, situată într-un cartier select, potrivit Reuters.

Botox, sursa Reuters copy

Pacienţii se pot înregistra online pentru programarea unei vizite la celebrul doctor. Ulterior, aceștia conduc până în interiorul „clinicii” improvizate, iar medicul le administrează injecţiile cu Botox chiar la volanul propriilor mașini. „Zonele în care injectăm Botox sunt încadrate la nivelul părţii superioare a feţei, exact această zonă nefiind acoperită de mască, așa că este chiar ideal”, a declarat dr. Salzhauer.

Etichete: botox

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.