Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Festival de artă organizat de o asistentă medicală

Viața Medicală
Dr. Roxana Dumitriu-Stan vineri, 13 august 2021

Shelly Worthy-Eveleigh, o asistentă medicală din Marea Britanie, a vrut să vină în ajutorul artiștilor afectaţi de pandemia de COVID-19.

p5Femeia, care a lucrat ca asistentă de psihiatrie timp de 40 de ani, a investit în organizarea festivalului Little Big din Ashburton, Devon, care a avut loc în 7 august. Ea a făcut acest lucru fiind conștientă de impactul pandemiei asupra veniturilor artiștilor și de pericolul de a pierde o generaţie nouă de artiști.

Festivalul a fost organizat ca un eveniment dedicat familiei, cu manifestări muzicale, teatru, literatură, numere de circ, cinema, workshopuri și ateliere dedicate copiilor. Evenimentul fusese programat iniţial pentru anul 2020 și gândit pe o durată de trei zile, însă a fost amânat din cauza contextului epidemiologic.

https://www.theguardian.com/culture/2021/aug/04/nhs-nurse-has-days-left-to-sell-last-tickets-to-devon-arts-festival

Etichete: Shelly Worthy-Eveleigh festival arta pandemie covid Asistent medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC