Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Germania avertizează: varianta Delta câștigă teren

Viața Medicală
L. Budin vineri, 18 iunie 2021, ora 17:21

Autorităţile germane avertizează în legătură cu răspândirea rapidă a variantei Delta a SARS-CoV-2 şi cer prudenţă maximă cetăţenilor, mai ales celor care vor să călătorească în Marea Britanie.

În pofida unei scăderi a incidenţei cazurilor de COVID-19, cetățenii trebuie să fie precauţi, a arătat directorul cancelariei germane, Helge Braun, citată de EFE și preluată de Agerpres.

covid-germania

Cea mai mare preocupare este acum răspândirea variantei Delta în Marea Britanie. Londra este unul dintre locurile de desfăşurare ale Cupei Euro 2020. Nu trebuie efectuate călătorii în zonele unde predomină această variantă”, a spus ministrul.

Autoritățile sanitare arată că răspândirea variantei Delta în Germania e evidentă. În urmă cu o săptămână, procentul total al infectărilor cu această variantă era de 3,7%, iar în prezent a crescut la 6,2%.

Caracteristica perfidă a acestei variante este că se transmite cu o rapiditate extremă”, a avertizat preşedintele Colegiului Medicilor din Germania, Frank Ulrich Montgomery.

Etichete: avertisment germania transmitere coronavirus varianta delta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.