Newsflash
Internaționale

Germania avertizează: varianta Delta câștigă teren

de L. Budin - iun. 18 2021
Germania avertizează: varianta Delta câștigă teren

Autorităţile germane avertizează în legătură cu răspândirea rapidă a variantei Delta a SARS-CoV-2 şi cer prudenţă maximă cetăţenilor, mai ales celor care vor să călătorească în Marea Britanie.

În pofida unei scăderi a incidenţei cazurilor de COVID-19, cetățenii trebuie să fie precauţi, a arătat directorul cancelariei germane, Helge Braun, citată de EFE și preluată de Agerpres.

covid-germania

Cea mai mare preocupare este acum răspândirea variantei Delta în Marea Britanie. Londra este unul dintre locurile de desfăşurare ale Cupei Euro 2020. Nu trebuie efectuate călătorii în zonele unde predomină această variantă”, a spus ministrul.

Autoritățile sanitare arată că răspândirea variantei Delta în Germania e evidentă. În urmă cu o săptămână, procentul total al infectărilor cu această variantă era de 3,7%, iar în prezent a crescut la 6,2%.

Caracteristica perfidă a acestei variante este că se transmite cu o rapiditate extremă”, a avertizat preşedintele Colegiului Medicilor din Germania, Frank Ulrich Montgomery.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe