Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Grecia: interdicție de circulație noaptea în două insule turistice

Viața Medicală
L. Budin joi, 5 august 2021, ora 16:50

Guvernul grec impune, începând de vineri, 6 august, interdicţia de circulaţie pe timp de noapte în insulele turistice Zakynthos și Creta, ca urmare a creșterii numărului de cazuri COVID-19.

Măsurile au fost luate în insula Zakynthos și în vestul insulei Creta, în provincia Chania, ca urmare a creșterii alarmante a numărului de cazuri COVID-19, în ultimele zile, relatează agenţia EFE, preluată de Agerpres.

grecia-interdictie

La mai puţin de o săptămână după ridicarea unei restricții de același tip în insula Mykonos, interdicţia de circulaţie nocturnă este introdusă în zonele turistice menţionate şi va fi în vigoare între orele 01.00 şi 06.00 dimineaţa. Rămâne interzisă muzica în locurile publice, 24 de ore din 24.

Măsura a fost luată la recomandarea experţilor în sănătate publică, după ce numărul noilor cazuri COVID-19 a crescut într-o săptămână cu 69% în Zakynthos şi cu 54% în provincia Chania.

Pe întreg cuprinsul ţării rămân interzise, şi în prezent, reuniunile private cu mai mult de 20 de persoane, în timp ce guvernul grec se arată preocupat de avansul pandemiei în insulele Rhodos şi Ios.

Etichete: autoritati sanitare grecia restrictii circulatie noapte insula zakynthos vestul insulei creta crestere cazuri covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.